Fodbold nyheder

Eto'o: Jeg håber Salah husker den dag

Af Tobias Tange

Eto'o tager gerne en del af æren for Salahs succes...

Mohammed Salah er virkeligt slået igennem og er blevet en kæmpesucces i Premier League. Det var der dog ikke meget der tydede på, da den egyptiske hurtigløber var i ligaen i første omgang.

Han gjorde nemlig ikke det store indtryk i sin tid i Chelsea, men siden da har han fået vendt det hele. Og lige præcis, at han har fået det vendt, tager den tidligere topangriber Samuel Eto'o gerne en del af æren for. Den Camerouanske angriber spillede sammen med Salah i et halvt år i Chelsea, og han mener, at han var med til at inspirere Liverpool-spilleren.

- Jeg håber, at Salah husker den dag vi var sammen i omklædningsrummet på Stamford Bridge, efter han havde spillet dårligt. Jeg bad ham om at være tålmodig og fortalte ham: ”Du er en god spiller, og du vil blive en fantastisk spiller", siger Eto'o ifølge Goal.

Den tidligere Barcelona-spiller fremhævede da også, at han synes, at Salah er blevet den spiller.

- Salah er blevet til dén store spiller, og han vil skrive sin egen historie igennem vedholdenhed og stærk vilje.

- Det hele kommer an på Salah selv. Han har utrolige evner, og han spiller lige nu på et topniveau, der tillader ham at konkurrere om Balon d' Or.

Salah forventes at være med i kampen om lige præcis Balon d'Or-titlen, efter han scorede 44 mål i sidste sæson og ledte Liverpool til en Champions League-finale

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik