Fodbold nyheder

Sampdoria-dansker på vej til topklub

Af Stefan Lindahl

Danske Joachim Andersen, der i denne sæson har været en fast del af Sampdoria-defensiven i Serie A, rygtes mod Serie A-topklub.

Ifølge det italienske medie Tuttosport er Sampdorias danske forsvarsspiller Joachim Andersen på vej mod Serie A-topklubben Inter. Udover rygterne til Inter nævnes også de to engelske giganter Arsenal og Manchester United som mulige destinationer. Tidligere har også Juventus været nævnt blandt bejlerne til den 22-årige dansker i den italienske sportspresse.

Mediet mener at vide, at danskeren skal erstatte den aldrende brasilianer Miranda. Den nu 34-årige brasilianer har de seneste to sæsoner været fast mand i Inter-forsvaret, men i denne sæson har han delt spilletiden med ny-indkøbet Stefan De Vrij og Milan Skriniar, hvilket har presset ham mere ud på bænken for at give plads til ungdommen.

Rapporterne fra Tuttosport mener, at Inter-sportsdirektør Piero Ausilio var til stede ved Inters U19-holds Champions League-kamp mod FC Barcelona sammen med Sampdoria-direktør Carlo Osti og advokaten Antonio Romei. Mediet mener på baggrund af episoden, at en handel mellem de to klubber kan nærme sig.

Efter ni spillerunder var Sampdoria-defensiven Serie A's bedste, men to nederlag på henholdsvis 2-3 til AC Milan og 1-4 til Torino har vendt bøtten. Genova-klubben har i de seneste to kampe lukket næsten 200% flere mål ind end i de første ni runder til sammen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik