Fodbold nyheder

Mourinho: Juve-fans hånede mig

Af Obaida El-Itr

Den portugisiske manager påstår, at han blev hånet i samtlige 90 min af kampen.

Gårsdagens Champions League-opgør mellem Manchester United og Juventus endte med en sejr til gæsterne, som på fem minutter formåede at score to kasser, efter at have være bagud med et mål. Da slutfløjtet havde lydt, og United comebacket var blevet en realitet, gik Mourinho ind på banen og lagde hånende sin hånd op til øret. Portugiserens adfærd blev ikke modtaget vel af flere Juve-spillere såvel som fans. Der lød en kæmpe pibekoncert og spillere som Bonucci og Dybala var henne for at tage et alvorsord med manageren. Efter kampen sagde Mourinho i et interview, at han ikke hånede nogen.

- I en smuk italiensk by blev jeg hånet i 90 minutter. Jeg hånede dem ikke, jeg lavede bare et lille tegn. Jeg ved, at millioner af Inter-fans er glade for det der skete. Men jeg respekterer Juventus, deres spillere, deres træner og den kvalitet de besidder, sagde United-manageren til BT Sport.

Juventus' træner Allegri blev også spurgt ind til Mourinhos opførsel efter kampen.

- Alle har deres egen måde at juble og reagere på. Jeg kan ikke sige, om det er rigtigt eller forkert, sagde italieneren, som tydeligvis ikke ville puste sagen op.

Den kontroversielle portugiser var også i spotlyset umiddelbart efter slutfløjtet i det andet opgør på Old Trafford, hvor han holdt tre fingre i vejret med hentydning til 2010, hvor han vandt The Treble med Inter.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik