Fodbold nyheder

Ståle: Lerager har taget store skridt

Af Anders Hoppe

Den danske landsholdspiller Lukas Lerager nyder stor succes i sin franske klub Bordeaux. I aften får midtbanespilleren dansk visit fra FCK.

FC København står torsdag aften over for Bordeaux i Europa League-gruppespillet, og på det franske mandskab huserer både Andreas Cornelius og Lukas Lerager.

Ståle Solbakken er vel nok den manager, som har bedst kendskab til den bomstærke Cornelius. De to har sammen nydt stor succes i FCK, men når det kommer til Lukas Lerager, har Solbakken følgende at sige:

- Han har været igennem en flot udvikling. Han har taget nogle gode skridt ved at vælge de rigtige klubber på de rigtige tidspunkter, siger Solbakken til sn.dk og fortsætter:

- Jeg ser Lerager med de samme kompetencer, som han havde i Viborg – dog i en forbedret udgave.

Den 25 årige midtbanespiller er fast mand hos Liege-1 mandskabet, og den tidligere Viborg-spiller ser selv frem til mødet med Københavnerklubben.

- Det bliver sjovt at møde et dansk hold. Vi vil angribe kampen fra start og gå 110 procent efter sejren, da vi tabte den første kamp (til Slavia Prag, red.), siger han til Ekstra Bladet.

Bordeaux og FC København mødes i aften i gruppe C i Europa League. Solbakkens trup indledte deres europæiske kampagne med 1-1 mod russiske Zenit.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik