Fodbold nyheder

Barca-præsident udtaler sig om Pogba

Af Andreas Christensen

Efter Manchester Uniteds svingende sæsonstart er rygterne om Paul Pogbas afgang fra Old Trafford kun blevet forstærket.

Manchester United har mildt sagt ikke imponeret i de første syv Premier League-kampe i denne sæson. Spillet på banen har langt fra fungeret optimalt, og der har været flere meldinger om uenigheder mellem træner Jose Mourinho og holdets store stjerne, Paul Pogba. Lørdøg ramte holdet så et nyt lavpunkt, da man tabte 1-3 ude mod West Ham.

Nederlaget har ikke gjort spekulationerne om Pogbas fremtid mindre. Flere klubber har været meldt interesseret i den høje franskmand gennem en længere periode, heriblandt FC Barcelona. Allerede i sommer meldte flere medier, at klubben havde afgivet et bud på Pogba. Nu udtaler Barca-præsident, Josep Maria Bartomeu sig i sagen. Han blev af det engelske medie the Times adspurgt om et muligt januar-køb af Pogba.

- Jeg læser disse rygter - ikke bare om Pogba men om mange forskellige spillere. De fleste hold har ikke lyst til at sælge deres spillere. De ønsker at udvikle holdet.

- Når man hører fra agenter, at en bestemt spiller er til salg, så ringer jeg nogle gange til præsidenten i klubben for at spørge 'Er det rigtig at du vil sælge denne spiller?'. Som regel siger de 'No way, ikke til salg'.

Bartomeu undgår altså at udtale sig om den konkrete transfer, men han vil heller ikke afvise et køb af Pogba. Det eneste der med sikkerhed kan slåes fast er, at spekulationerne om Paul Pogbas fremtid ikke stopper lige foreløbigt.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik