Fodbold nyheder

Dybala kan være fortid i Juve til januar

Af Stefan Lindahl

Paulo Dybala er udfordret af, at Juventus-træner Allegri har svært ved at finde det rigtige system.

Ifølge RMC Sport er Juventus' argentinske offensiv-profil Paulo Dybala på vej væk fra Torino-klubben. Det er Palermo-ejer Maurizio Zamparini, der sammen med det franske medie har sat gang i spekulationerne om en deroute for den 24-årige profil. Zamparini havde fornøjelsen af at have Dybala i sin Palermo-trup, indtil man sendte ham til Juventus i 2015.

Ifølge RMC Sport er der interesserede klubber i det meste af Europa, og i sommerens vindue blev kreatøren også linket med blandt andre Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid og Paris Saint-Germain. Den manglende startplads til Dybala i de seneste kampe har selvfølgelig fået flere medier, til at spekulere over argentinerens situation hos de forsvarende Scudetto-vindere. Zamparini fortæller:

- … I januar tror jeg, at han vil tage til Spanien. Han har tilbud i Spanien og England. Juventus har mange stjerner, og der er grund til at græde når et fænomen, som ham ikke spiller.

Ankomsten af Cristiano Ronaldo har gjort det svært for Juventus-træner Massimilano Allegri, som skal prøve at finde en løsning, på hvordan han kan få aktiveret sin nærmest overflod af offensive esser. Det er klart, at træneren gerne vil have det maksimale ud af Ronaldo, men klubbens tilhængere forlanger, at han kan kombinere det med Dybala, Douglas Costa, Bernadeschi og ikke mindst Mario Mandžukić, der i starten af sæsonen har strålet for ”Bianconeri”, og er en stor publikums-favorit blandt Juventus-tilhængerne.

Dybala har sammen med Juventus de seneste tre år i streg vundet den italienske double og spillet Champions League-finale med klubben. I argentinerens 100 Serie A-kampe for ”Bianconeri” er det blevet til 52 mål og 21 assist, som offensiv midtbanespiller eller hængende angriber.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik