Fodbold nyheder

Real Madrid jagter ny brasilianer

Af Stefan Lindahl

Real Madrid vil have endnu en forstærkning til angrebet. Klubben kigger mod Brasilien for at finde endnu en guldfugl.

I sommer forstærkede Real Madrid offensiven med Mariano Diaz, der kom retur til den spanske hovedstad efter en flot sæson i franske Olympique Lyon. Ifølge spanske AS ønsker klubben at tilknytte endnu en angriber. Klubben meldes nemlig interesseret i den 21-årige brasilianer Pedro Guilherme, der scorer sine mål i den brasilianske klub Fluminense. I denne sæson har angriberet scoret tolv mål i 23 kampe.

Pedro Guilherme har fornyligt forlænget sin kontrakt med den brasilianske klub, så den løber frem til 2021. Kontrakten indeholder ifølge AS en frikøbs-klausul på små 400 mio. kroner. Mediet mener dog, at ”Los Blancos” vil kunne købe ham fri for halvdelen af det beløb.

Andre europæiske klubber har også fået øjnene op for brasilianeren. Klubber som Roma, AC Milan og Sevilla meldes også interesseret i ham. Især Sevilla vil angiveligt føle sig trådt over tæerne, hvis Real Madrid for anden gang på så kort tid snyder dem for en angriber. Hvis brasilianeren ender med at skifte til Real Madrid, vil han ifølge AS blive sendt tilbage til Brasilien på lån.

Brasiliens landstræner Tité har også fået øjnene op for den talentfulde målmager, og han var en del af landsholdstruppen, men en knæskade mod Cruizero i slutningen af august kommer til at udsætte den mulige debut. Ifølge AS bliver Pedro Guilherme situationen sammenlignet med Vinicius Jr.. Det menes dog, at 21-årige Pedro Guilherme vil have større muligheder for at gå ind i Real Madrid-truppen på baggrund af hans alder og modenhed.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik