Fodbold nyheder

Skov: En drengedrøm

Af Bertram Christensen

Robert Skov glæder sig til returopgøret i Europa League mod Atalanta.

På torsdag skal de tre danske hold spille returkampe i Europa League. Brøndby har en svær kamp op hjemmebane, hvor de skal rette op på det store 2-5-nederlag i Belgien mod Genk. FC Midtjylland fik 2-2 i Sverige mod Malmö FF.

For FC København står den på italienske. Den første kamp endte 0-0 på udebane mod Atalanta. Der er derfor lagt op til et brag af et opgør i Parken. De fleste danske fodboldfans glæder sig til at se, om de tre danske hold kan klare sig igennem.

Der er også minimum én FCK-spiller som glæder sig.

- Det er en kæmpe kamp for klubben. Der er meget på spil, for Europa er virkelig vigtig for den her klub. Der er en speciel atmosfære til de europæiske kampe, og den atmosfære jeg oplevede til kampen mod Atlético var sindssyg fedt. Da jeg var lille og gik og drømte om at spille fodbold, der var det da sådan nogle aftener, jeg drømte om, fortæller Robert Skov til FCKs hjemmeside.

Robert Skov har spillet i syv kampe for FCK i denne Superliga-sæson. Her er det blevet til tre mål. I Europa League er det blevet til tre kampe og et enkelt mål.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik