Fodbold nyheder

Partizan blev for meget for unge FCN

Af Tobias Tange

FC Nordsjælland måtte se sig slået 1-2 af serbiske FK Partizan i den første ud af to kampe.

FC Nordsjælland stillede med endnu engang med et ungt hold i deres kvalifikationskamp mod serbiske FK Partizan, men denne gang måtte de desværre se sig slået 1-2.

I en chancefattig første halvleg var det dog serberne der trak det længste strå, da deres nyindkøbte angriber Ricardo Gomes, der kom forrest på et indlæg ved forreste stang og fik snittet den forbi Nicolai Larsen i Nordsjælland-buret.

Den 27-årige keeper måtte igen hente kuglen ud af nettet efter en times spil, hvor kantspilleren Goran Zakaric blev spillet fri i dybden og passerede danskeren. Den bosniske kantspiller driblede forbi målmanden og kunne derfor sikkert lægge bolden i et tomt mål.

Bedre blev det dog for nordsjællænderne, der med 20 minutter igen kunne reducere til 1-2. Norske Mathias Rasmussen kunne fem minutter efter han blev skiftet ind, fik han afsluttet et flot Nordsjælland-angreb, og så var håbet igen tændt på Right to Dream Park.

De unge tigre fra FC Nordsjælland pressede på til sidst, og de var flere gange tæt på en udligning, men deres forsøg endte dog uden held.

Derfor ser det svært ud for sidste års bronzevindere, der skal overkomme et 1-2 nederlag næste torsdag, når de møder Partizan på udebane.

FC Nordsjælland – FK Partizan 1-2 (0-1)
0-1: Ricardo Gomes (10')
0-2: Goran Zakaric (64')
1-2: Mathias Rasmussen (70')

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik