Fodbold nyheder

Officielt: FCM køber og udlejer Skytte

Af Tobias Tange

De danske mestre fra FCM har købt Sammy Skytte i Silkeborg. Midtbanespilleren bliver udlejet i næste sæson.

FC Midtjylland vandt på dramatisk vis superligaen efter et vildt comeback sidste år, men nu har de været ude at forstærke sig yderligere med Silkeborgs Sammy Skytte. Det tyder dog meget på, at det er et indkøb til fremtiden, for det unge talent bliver udlejet i næste sæson til AC Horsens.

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen er da også begejstret for fremtidsudsigterne for den 21-årige midtbanespiller.

- Både fysisk og teknisk er Sammy en spiller med et stort potentiale, og han har allerede bevist sig i Superligaen for Silkeborg IF. Det er afgjort en spiller, vi forventer at få stor gavn af på MCH Arena i fremtiden, siger Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv er også meget begejstret for skiftet. Han fremhæver, at han ikke ser udlejningen til Horsens som noget dårligt.

- Horsens gjorde det flot i den forgangne sæson, og jeg er en stor beundrer af Bo Henriksen som træner, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Derudover gavner det mig at få endnu flere Superligakampe og mere erfaring på mit cv, så jeg står endnu stærkere, når jeg vender tilbage til FC Midtjylland, siger Sammy Skytte til klubbens hjemmeside.

Skytte har på trods af sine kun 21 år allerede spillet 43 kampe i superligaen for Silkeborg.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik