Fodbold nyheder

Medie: Rønnow-kontrakt var underskrevet

Af Nikolaj Harding

Ifølge TV3 Sport var Frederik Rønnow så tæt på at skifte til Crystal Palace, at hans kontrakt var underskrevet. Brøndby bremsede dog skiftet.

På transfervinduets sidste dag havde Premier League-klubben Crystal Palace snøren ude efter Brøndby-målmand Frederik Rønnow. Rønnow, som på daværende tidspunkt var samlet med landsholdet, hørte om interessen på transfervinduets sidste dag, og han gav sine agenter grønt lys til at få transferen til at ske.

Det betød blandt andet, at Rønnows ene agent Niclas Jensen tog ud på hotellet, hvor landsholdet opholdt sig, og fik de sidste detaljer på plads. Her blev kontrakten også underskrevet og sendt til det engelske fodboldforbund, FA.

Som vi ved nu, så blev handlen aldrig til noget. Dette på trods af Troels Bech havde underskrevet en forhåndsaftale med lejepris, klausuler osv. inden midnat. Denne forhåndsaftale, som er uden binding, betød, at de involverede parter købte sig en ekstra time at forhandle i, så de havde frem til klokken 01.00 til at få handlen til at falde på plads. I England hos Crystal Palace er man rystet over, at handlen ikke blev til noget: 


- Aftalen med spilleren var klar, og lejeafgiften på 11,5 millioner kroner var underskrevet med Brøndby, men desværre valgte de først at sende godkendelsen igennem TMS-systemet lige efter klokken 01.00 - et par minutter efter deadline. Det finder vi rystende, siger en kilde i klubben til TV3 Sport.

Frederik Rønnow selv har gået stille med dørene siden det mislykkede skifte, men overfor Horsens Folkeblad erkendte han, at han var skuffet:

- Jeg er skuffet, men afklaret. Hvem ville ikke gerne til Premier League? Det er min fremtid, der var på spil, og jeg har gået og tænkt over det i meget lang tid.

- Heldigvis har det ikke påvirket mit spil, men nu er det slut med at spekulere. Nu kan jeg koncentrere mig om at spille fodbold, sagde Frederik Rønnow til Horsens Folkeblad dagen efter, at handlen gik i vasken.

Frederik Rønnow og Brøndby møder OB på udebane klokken 18.00.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik