Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Søndagens internationale rygter

Bayern München skal se at få solgt Joshua Kimmich, hvis de vil have penge for ham. Samtidig skal Douglas Luiz både spille landskampe for Brasilien og til lægetjek i USA.

Den tyske landsholdsspiller Joshua Kimmich kommer formentlig ikke til at forlænge sin kontrakt med Bayern München, selvom den udløber om et år. Den tyske storklub er derfor villig til at sælge Kimmich, så de stadig kan tjene lidt penge på ham. (Sky Sports - Tyskland)

Det er blot et spørgsmål om tid før det store byttehandel mellem Juventus og Aston Villa er en realitet. Douglas Luiz, der skal til Italien, kommer til at gennemføre lægetjekket i USA, da han er med det brasilianske landshold til Copa America. (Gianluca di Marzio - Italien)

Den hollandske offensivspiller Xavi Simons har fortalt sin nuværende klub, Paris Saint-Germain, at han ønsker at forlade klubben denne sommer. Bayern München er allerede i forhandlinger med både PSG og Simons, hvor de håber på, at de kan sikre sig 21-årige Simons på en lejeaftale med en tvungen købsoption. (Fabrizio Romano)

RB Leipzig har dog endnu ikke kastet håndklædet i ringen, og den tyske klub håber stadig på, at de kan leje Xavi Simons for endnu en sæson, ligesom han var udlejet til dem i den forgangne sæson. (Fabrizio Romano)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER