Fodbold nyheder

Messi er tvivlsom inden finale

Af Victor Nyrup

FC Barcelonas træner Ronald Koeman er usikker på, om Lionel Messi bliver klar til Super Cup-finalen mod Athletic Bilbao.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona kan med en sejr i Super Cup-finalen vinde klubbens første trofæ i næsten to år, men det bliver med al sandsynlighed ikke et Barca-mandskab i stærkeste opstilling, som går på banen mod Athletic Bilbao. Den catalonske storklub er nemlig ramt af flere skader inden finalen, og ”Blaugrana” må med sikkerhed undvære profiler som Gerard Pique, Philippe Coutinho, Sergi Roberto og Ansu Fati. FC Barcelonas bekymringer stopper dog ikke her, da det ifølge Ronald Koeman ikke er sikkert, at klubbens ubetinget største stjerne Lionel Messi bliver klar efter en mindre skade.

- I forhold til Leo (Messi, red.), så må vi vente og se, om han er i stand til at spille kampen, siger Ronald Koeman ifølge BeIN Sports.

Der er ingen tvivl om, at Ronald Koeman gerne ser klubbens anføre tilbage på banen snarest muligt, da den argentinske superstjernes betydning for FC Barcelona kun er blevet mere tydelig i hans fravær. Koemans tropper var ikke imponerende, da de i Messis fravær skulle hele vejen i straffesparkskonkurrence for at slå Real Sociedad i Super Cup-semifinalen, efter at den ordinære spilletid endte 1-1. Lionel Messi er ikke overraskende FC Barcelonas topscore i 20-21-sæsonen, hvor han har scoret 14 mål i alle turneringer, og dermed dobbelt så mange som Antoine Griezmann der har scoret syv gange.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona