Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Udviklingsdirektør: Historien om Højlund i FCK kunne have været en anden

FCK ville gerne have beholdt Rasmus Højlund, da han forlod klubben, men han traf et godt valg for ham selv.

I starten af 2022 valgte Rasmus Højlund at forlade FCK, da han skiftede til Sturm Graz, og den videre historie kender alle, da han efterfølgende blev solgt til Atalanta, og forud for denne sæson skiftede han til Manchester United.

Man kan derfor godt undre sig over, hvorfor FCK overhovedet lod ham gå, men i et interview med triballfootball.com fortæller FCK's udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen da også, at de gerne ville have beholdt ham.

- Vi ville have elsket, at han blev, men han fik et tilbud fra Sturm Graz, som han valgte at acceptere, siger Smith-Nielsen.

Højlund var ikke fast med på holdet hos FCK dengang, men var han blevet i klubben, kunne det hurtigt have endt med at være en helt anden historie med ham.

- Han ledte efter mere spilletid, og valgte at kigge efter det i Østrig. To uger efter solgte vi Jonas Wind, der spiller samme position, til Wolfsburg, og historien omkring Højlund kunne have været en helt anden. Men han tog åbenbart det rigtige skridt for ham, slutter Smith-Nielsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER