Fodbold nyheder

Fransk Premier League-profil er på radaren i Arsenal

Af Andreas Wohlers-Herbert

Arsenal er godt besat på de offensive positioner, men til sommer skulle Mikel Arteta angiveligt være meget interesseret i at købe endnu mere ind til angrebet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal og Mikel Arteta har ifølge flere medier rettet blikket mod Crystal Palaces unge stjerneskud Michael Olise, der har imponeret alle med sine præstationer på det seneste. Franskmanden lavede blandt andet for nyligt et hattrick af assists, hvilket han var den yngste nogensinde til at præstere.


Prisen for den 21-årige kantspiller skulle angiveligt ligge i omegnen af 350 millioner kroner, og det skulle flere klubber altså være interesserede i at betale. Især Arsenal er tilsyneladende klar til at hente Michael Olise, der altså i Mikel Artetas øjne skulle være det perfekte supplement til Bukayo Saka, der besidder pladsen som højrekant i Arsenal.

Den unge Crystal Palace-spiller har i denne sæson leveret to mål og otte assists i Premier League, og franskmanden har blandt andet gjort opmærksom på sig selv med et fremragende frisparksmål mod Manchester United.

Mere om Michael Olise

Mere om Crystal P

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik