Fodbold nyheder

Vilde uger i vente for Liverpool

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Liverpool er ikke startet sæsonen som forventet. De ville nok helst kæmpe med Manchester City og Arsenal om titlen, men lige nu jagter de blot top-4.
Article image
Landsholdspausen har givet mange af de engelske managere lidt tid til at kigge på, hvordan de skal slutte sæsonen af, for at ende der hvor de gerne vil. Liverpool havde nok ikke forventet at skulle kæmpe om top-4 inden sæsonstarten, men sådan er virkeligheden nu.


Deres sæsonafslutning ser dog rigtig svær ud. Deres 3 næste kampe kommer til at have kæmpe betydning for, om de når Champions League placeringerne. Ude mod Manchester City, ude mod Chelsea og sidst, men ikke mindst, hjemme mod Arsenal. Så er scenen sat, til at vi får 1,5 uges fantastisk top-6 fodbold. Ikke mindst fordi City og Arsenal er i en skræmmende tæt mesterskabsduel, men Chelsea er også stadig med i kampen om de sjove placeringer.

Aktuelt ligger Liverpool på en 6. plads med 5 point op til Newcastle, som ligger på 5. pladsen. Udover de 3 svære kampe i streg, så har Liverpool også en svær hjemmekamp mod Tottenham sidst på sæsonen.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik