Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Barça er nået til enighed med AC-udfordrer

FC Barcelona er ifølge ESPN nået til enighed med Inigo Martinez om et skifte til sommer.
FC Barcelona har ikke haft meget at klage over i nuværende sæson, da sidste sommers transferskifter har haft en positiv indvirkning på de sportslige præstationer. Klubben har vundet supercuppen, ligger 12 point foran i LaLiga, og så er de tæt på at nå finalen i Copa del Rey. Dog har præstationerne i de europæiske turneringer, samt økonomien været en bekymringsfaktor for de stolte cataloniere, som satser hele butikken på at genfinde storhedstiden.

Trods den ultrapressede økonomiske situation, der har ført til, at klubben har forsøgt sig ad med flere alternative initiativer for at styrke økonomien – så er de tilsyneladende ikke stoppet med at forsøge at finde forstærkninger til førsteholdstruppen. Og det er endda også selvom LaLigas præsident, Javier Tebas, påstår, at klubben umuligt vil kunne købe spillere til sommer – grundet deres vanskelige økonomi.

ESPN meddeler dog, at FC Barcelona skulle være nået til enighed med den 31-årige midtstopper fra Athletic Bilbao om et skifte til sommer. Den 31-årige spanier har længe været rygtet til FC Barcelona, og nu tyder alt på, at Andreas Christensen kan få en forsvarskonkurrent til sommer, hvis rygterne er sande.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER