Fodbold nyheder

PSG sælger spansk midtbanemand

Af Andreas Wohlers-Herbert

Ander Herreras ophold i Athletic Bilbao er blevet gjort permanent, efter at klubben fra Baskerlandet har aktiveret spanierens købsklausul.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den tidligere Manchester United spiller Ander Herrera har siden august 2022 været udlejet til Athletic Bilbao, og nu har den spanske traditionsklub så valgt at aktivere den købsklausul, der indgik som en del af lejeaftalen.


PSG var nødsaget til at slippe en af deres udlejede spillere, så de kunne udleje Keylor Navas til engelske Nottingham Forest. Der er nemlig regler for, hvor mange spillere, man som klub må leje ud på en gang. Derfor var det også naturligt at lade Ander Herrera blive i Athletic Bilbao, hvor spanieren også spillede fra 2011 til 2014. Midtbanespilleren er desuden også født og opvokset i Bilbao.

Ander Herrera har siden skiftet til PSG i 2019 haft svært ved at bide sig fast på det franske topholds midtbane, og det lå derfor også i kortene, at spanieren havde spillet sin sidste kamp for førerholdet i Ligue 1. Ander Herrera har indtil videre optrådt elleve gange for Athletic Bilbao i denne sæson og har kontrakt med klubben til 2024.

Mere om Ander Herrera

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik