Daniel Fisker

Tre alternative angrebstalenter til Manchester United

Express har oplistet tre angrebstalenter, som Manchester United bør gå efter, hvis det ikke lykkes at få fingrene i førsteprioriteten på Old Trafford.
I Manchester United prioriterer man efter sigende at forstærke Erik ten Hags spillertrup med mindst en ny angriber. Den 20-årige RB Leipzig-angriber Brian Brobbey står tilsyneladende højest på Ten Hags ønskeliste, men den unge hollænder ser ud til at skifte tilbage til Ajax, hvor han fik sin fodboldopdragelse, og hvor han var udlejet til i sidste halvdel af den forgangne sæson.

Det virker derfor sandsynligt, at Manchester United skal på jagt efter et alternativ, som tilsyneladende får til formål at være Cristiano Ronaldos efterfølger. Det er usikkert, om den portugisiske superstjerne, som har kontraktudløb næste sommer, forlader Old Trafford denne sommer, men en af følgende angrebstalenter kan blive Ronaldos langsigtede efterfølger.

Armando Broja

Det er næsten to år siden, at den engelskfødte albaner Armando Broja fik sin landsholdsdebut, og selvom det efter al sandsynlighed bliver svært for ”The Red Devils” at nå til enighed med Chelsea, så vil det albanske angrebstalent ifølge Express være det perfekte køb for Manchester United.

Broja var i den forgangne sæson udlejet til Southampton, hvor han spillede 38 kampe, scorede ni mål og leverede en enkelt assist. Sæsonen forinden var Broja udlejet til hollandske Vitesse Arnhem, hvilket resulterede i 34 kampe, 11 mål og en enkelt assist. Broja har spillet en enkelt kamp – eller fire minutter – for Chelseas førstehold.

Benjamin Sesko

Red Bull Salzburg-angriberen Benjamin Sesko bliver i Østrig betragtet som ”Den næste Erling Haaland”, og meget kan tyde på, at den 19-årige slovener står overfor sit store gennembrud i næste sæson. I den forgangne sæson, hvor Sesko fik sin førsteholdsdebut, scorede han fem mål og leverede tre assists.

I 2020/21-sæsonen var Sesko udlejet til FC Liefering i den østrigske 2. Bundesliga, og her slog han sit navn fast med 21 mål og seks assists i 29 2. Bundesliga-kampe. Derudover debuterede han på Sloveniens landshold i juni 2021. Han har siden spillet 13 landskampe og scoret to mål.

Tottenham og AC Milan er tilsyneladende ved at intensivere interessen for Sesko, så Manchester United bliver tilsyneladende en del af et transferkapløb, hvis ”The Red Devils” beslutter sig for at byde på ”Den næste Erling Haaland”.

Goncalo Ramos

Det er ni år siden, at Goncalo Ramos blev hentet til Benficas ungdomshold. I 2020 blev han forfremmet til Lissabon-klubbens førstehold. I sin debutsæson på førsteholdet nåede Ramos fire kampe for Benficas førstehold, mens han scorede 11 mål i 12 kampe for Benficas andethold.

I den forgangne sæson spillede Ramos 29 Liga Portugal-kampe, hvilket resulterede i syv mål og to assists, men vejen ser ud til at være banet for Ramos i den næste sæson, efter Benficas hidtidige stjerneangriber, Darwin Núñez, er skiftet til Liverpool.

Wolverhampton er tilsyneladende også interesserede i Ramos, som debuterede for Portugals U21-landshold i november 2020. Her er det blevet til 14 mål i 18 landskampe.