Fodbold nyheder

Avis: Ronaldo afviser Beckham

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo har tilsyneladende aflivet muligheden for, at han slutter sig til David Beckham og Inter Miami denne sommer.

Article image

Cristiano Ronaldo, som er blevet 37 år gammel, er stadigvæk et varmt navn på rygtebørsen. Det seneste transferrygte går ud på, at den portugisiske superstjernes agent, Jorge Mendes, har holdt møder med den nye Chelsea-ejer Todd Boehly, hvor det tilsyneladende er blevet diskuteret, om der er mulighed for at se Ronaldo på Stamford Bridge i næste sæson.


Der svirrer også rygter om en mulig retur til Sporting CP, hvor Ronaldo fik sin seniordebut, da han var 16 år gammel. Et af de mere eksotiske rygter går ifølge Daily Star ud på, at David Beckham har undersøgt mulighederne for at hente Ronaldo til Inter Miami. Den engelske avis mener dog også at vide, at disse muligheder er ikkeeksisterende.

Daily Star rapporterer således, at Ronaldo har afvist Beckhams tilbud, mens Manchester United også står fast på, at Ronaldo ikke er til salg denne sommer. Selvom der konstant tales om Ronaldo på rygtebørsen, så er Ronaldo tilsyneladende glad for at være i Manchester United, som han vendte tilbage til sidste sommer. Ronaldo glæder sig ifølge Metro til at arbejde sammen med den nye Manchester United-manager Erik ten Hag.

- Jeg var – og er stadigvæk – meget glad for at være her. Fansene er utrolige, udtaler Cristiano Ronaldo ifølge Metro.

- Selv når vi har tabt kampe, støtter de os altid – de er altid med os. Fansene vil altid være i mit hjerte. Det er mennesker, som vi alle sammen burde respektere, fordi de altid er på vores side.

- Jeg ved om Ten Hag, at han gjorde et fantastisk stykke arbejde i Ajax. Han er en erfaren træner, men vi er nødt til at give ham tid.


- Tingene er nødt til at ændre sig til, hvad han vil have. Jeg håber selvfølgelig, at vi får succes, fordi hele Manchester får succes, hvis vi får succes. Jeg ønsker ham alt det bedste.

- Vi er glade og spændte – ikke kun spillerne men også fansene. Jeg ønsker ham det bedste, og lad os tro på, at vi vinder trofæer i næste sæson.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik