Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens engelske rygter. Hør bl.a. om stor Tottenham-aktivitet samt om flere danske landsholdsprofiler.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester City afviser spekulationerne om, at de skulle være ude efter Arsenals 20-årige engelske kantspiller Bukayo Saka. (Mirror)


Både Manchester United og Tottenham har meldt sig interesserede i Inters italienske forsvarsspiller Alessandro Bastoni, som også er aktuel på det italienske landshold. (Daily Mail)

Tottenham er for alvor på forsvarsjagt i Inter, og de duellerer angiveligt med Chelsea om den 27-årige slovakiske landholdsspiller Milan Skriniar. (Daily Mail)

Tottenham er også i dialog med Manchester United om deres 24-årige engelske angriber Marcus Rashford. (Caught Offside)

Arsenal føler sig selvsikre på at tilknytte Youri Tielemans, da den 25-årige belgiske midtbanespiller fra Leicester ikke skulle være i kikkerten hos nogle Champions League-kvalificerede klubber. (Daily Mail)

Everton har udset sig Tottenhams 26-årige engelske midtbanespiller Harry Winks som en potentiel trupforstærkning til sommer. (The Telegraph)


West Ham har haft øjnene rettet imod det danske landshold under Nations League kampene. Både 30-årige Christian Eriksen fra Brentford og 25-årige Joakim Mæhle fra Atalanta skulle være på blokken i London-klubben. (Star)

Den danske landsholdsback Ramus Nissen Kristensen er tæt på at kunne udskifte sin Red Bull Salzburg-trøje med en Leeds-trøje. Angiveligt er det kun den officielle annoncering af transferen, som man venter på fra Premier League-mandskabet. (Fabrizio Romano)

Chelsea-manageren Thomas Tuchel er blevet lovet en ledende rolle i klubbens transferbeslutninger. Den nye ejer Todd Boehly vil lave en opsætning lignende den, der ses i Liverpool og Manchester City. (Telegraph)

Brightons 25-årige malisiske midtbanespiller Yves Bissouma er ikke længere en prioritet hos Aston Villa. Dog påpeger manager Steven Gerrard, at de stadig vil jagte en ny central midtbanespiller. (Athletic)

Newcastle nærmer sig en permanent aftale med den engelske venstre back Matt Targett, der er på lån hos Aston Villa. Transfersummen for den 26-årige englænder skulle være i omegnen af 104 millioner kroner. (Daily Mail)

38-årige Robin Van Persie udtaler, at han har afvist et samarbejde med sin hollandske landsmand Erik ten Hag som assistentræner i Manchester United. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik