Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Det er atypisk, at de helt store navne florerer rundt i fodboldverden i vintertransfervinduet. Herunder er tirsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Beckham kan potentielt gå efter et profileret køb i Inter Miami efter at den højttjenende 34-årige franske midtbanespiller, Blaise Matuidi, vil forlade klubben. Der florerer rytter om, at den 34.åruge uruguayanske angriber, Luis Suarez, er på vej til Miami. (Sun)


Den 33-årige spanske angriber, Diego Costa, er klubløs og har været sat i forbindelse med Arsenal. Dog er spanieren mere klar på at skrive kontrakt med Corinthians, hvor hans tidligere holdkammerat i Chelsea, Willian, spiller. (Evening Standard)

Arsenals forhandlinger med Juventus omkring en lejeaftale på den 25-årige brasilianske midtbanespiller, Arthur Melo, er stoppet brat, da Juventus sikke har fundet en erstatning for brasilianeren. (Tuttomercatoweb via Express)

Chelsea kan få mulighed for at skrive kontrakt med Monacos 21-årige franske midtbanespiller, Aurelian Tchouameni, da Manchester United har omlagt sin opmærksomhed på RB Leipzigs 23-årige malesiske midtbanespiller, Amadou Haidara, og Borussia Mönchengladbachs 25-årige schweiziske midtbanespiller, Denis Zakaria. (football.london)

Den 32-årige belgiske Real Madrid-kantspiller, Eden Hazard, ønsker at forlade ’Kongeklubben’, men er ikke interesseret i at skifte til Newcastle, der har haft et bud på 368 millioner kroner accepteret af Real Madrid. (EL Nacional)

FC Barcelona har givet den 24-årige franske kantspiller, Ousmane Dembélé, 48 timer til at tage beslutning omkring klubbens forslag om at nedjustere den nuværende kontrakt, der er sat til at udløbe til sommer. (Mundo Deportivo)

Manchester Citys 23-årige kosovanske målmand, Arijanet Muric, der er på et lejeophold i Demirspor, har forhandlet et skifte klar til Galatasaray efter denne sæson. (Koha Net via City Xtra)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE