Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Sergio Ramos overvejer bud fra Europas største klubber, AC Milan får tilbudt to storspillere og de italienske spillere er i stor værdi i øjeblikket. Herunder er et overblik over tirsdagens internationale rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den 35-årige spanske centerback, Sergio Ramos, bearbejder og vurderer henvendelser fra Manchester City, Paris Saint-Germain og Bayern München før at spanieren tager en beslutning omkring isn fremtid. (ESPN)


Rennes forsikrer om, at den franske klub ikke har modtaget bud på den 18-årige franske midtbanespiller, Eduardo Camavinga, selvom at både Manchester United og Paris Saint-Germain har været forbundet med det franske midtbanetalent. (Metro)

Roma er meget tæt på at lukke en aftale med Wolverhampton og den 33-årige portugisiske landsholdsmålmand, Rui Patricio. (Sky Sports)

AC Milan er blevet tilbudt chancen for at hente Evertons 29-årige colombianske landsholdsmidtbanespiller, James Rodriguez, og FC Barcelonas 29-årige brasilianske midtbanespiller, Philippe Coutinho. (Tuttosport)

Inters 20-årige uruguayanske angriber, Martin Satriano, tiltrækker sig interesse fra Arsenal, Everton og Tottenham. (Mail)

FC Barcelona overvejer at tilbyde den 29-årige spanske forsvarsspiller, Sergi Roberto, en ny toårig kontrakt, da den nuværende aftale med spanieren udløber i 2022. (Marca)


Jamaica ønsker at få den 19-årige Manchester United-angriber, Mason Greenwood, til at skifte det engelske landshold ud med det jamaicanske. Spillere under 21 år, der ikke har spillet mere end tre kampe for et land, kan få tilladelse til sådan et skifte. (Telegraph)

Leicester er blot én af mange klubber denne sommer, der er interesseret i at byde på den 26-årige italienske angriber, Domenico Berardi, der spiller i Sassuolo. (Gazzetta Dello Sport via Leicester Mercury)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik