Fodbold nyheder

Marca:
Real overvejer fyring af Zidane

Af Raymund Nelausen

Marca skriver i dag, at ledelsen hos Real Madrid overvejer, hvorvidt Zinedine Zidane skal fyres, hvis holdet ikke vinder de næste tre kampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tre nederlag i fem kampe. Det har ikke kørt på skinner for Real Madrid den seneste tid, hvor de i går endda tabte 0-2 til Shakhtar Donetsk. Tidligere har vi skrevet på Indkast.dk, at Zinedine Zidane ikke vil trække sig fra klubben, men det er han ikke ene mand om at bestemme.

Nu skriver Marca, at ledelsen i klubben overvejer, hvor lang tid klubben kan beholde Zidane som træner, når resultaterne ikke er bedre. Det er blandt andet det truende exit i Champions League, der har sat tvivlen i gang hos ledelsen i Real Madrid.

Zinedine Zidane skulle derfor angiveligt have tre kampe til at bevise sit værd, hvis han vil beholde sit job. Det drejer sig om kampene mod Sevilla og Atletico Madrid i La Liga og den afgørende Champions League-kamp mod Borussia Mönchengladbach.

Yderligere skriver Marca, at Real Madrid allerede har en favorit til at tage over for Zinedine Zidane. Her er der tale om den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der er den foretrukne kandidat og som i øjeblikket står uden klub.

Zinedine Zidane og Real Madrid har papir på hinanden frem til sommeren 2022, og hvis det fortsat skal være en realitet, skal Real Madrid vinde weekendens opgør mod Sevilla.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik