T. Ream (6)
Torsten Brix

Bubble Gum & co vinder sikkert

Gigantiske fejl af Fulham på Etihad…
Allerede inden der var spillet fem minutter af søndagens FA Cup-opgør imellem Manchester City og Fulham kom udeholdet på Etihad i alvorlige problemer.

For Tim Ream fik korrekt rødt kort og Manchester Citys Ilkay Gündogan scorede på det efterfølgende straffespark. Så Fulham skulle spille næsten en hel kamp i undertal på udebane imod City – det er ikke sjovt imod de elegante City-spillere. Den tidligere holdkammerat Benjamin Mendy har beskrevet Bernardo Silva på følgende måde:

- Jeg kalder Bernardo Silva for ”Bubble Gum”, fordi han er umulig at få bolden fra. Jeg nyder selv at se ham spille, så hvad gør fansene ikke?

Ti minutter efter Citys føringsmål viste Silva hvorfor han bliver kaldt for ”Bubble Gum”, da han fuldstændig drev gæk med Fulham-forsvaret og scorede til 2-0. Herefter scorede Gabriel Jesus til 3-0… meget tæt på off-side, men målet kom også efter skidt Fulham-forsvaret og det så ikke meget bedre ud, da Jesus lukkede til 4-0.