Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Fredagens internationale rygter

Jamal Musiala kan være på vej væk fra Bayern München, Barcelona vil forlænge med profil, og Napoli vil ikke beholde lejesvend. Det her er fredagens internationale rygter.

Den 21-årige tysker Jamal Musiala kan være på vej væk fra Bayern München efter denne sæson. Manchester City skulle føre kapløbet om spilleren, men Liverpool, Barcelona og PSG er også interesseret i ham. (Independent)

Bayer Leverkusens 22-årige forsvarsspiller Piero Hincapie kan være på vej til Premier League, hvor Tottenham skulle være interesseret i at hente ham. (Bild)

Gremios 18-årige brasilianske midtbanespiller Gustavo Nunes tiltrækker interesse fra engelske storklubber, hvor Manchester City, Liverpool og Arsenal holder øje med ham. (Sun)

Napoli har i denne sæson lejet Leander Dendoncker i Aston Villa, og de vil ikke forsøge på at lave den aftale om til en permanent en af slagsen. (Calciomercato)

Barcelona arbejder på at tilbyde den 21-årige spanske midtbanespiller Pedri en forlængelse af kontrakten, efter der er blevet afvist interesse fra PSG. (Fabrizio Romano)

Sporting Lissabon kan miste den svenske angriber Viktor Gyökeres til sommer, da Arsenal skulle have ham som deres førsteprioritet. Den 25-årige spillers aftale indeholder en frikøbsklausul på 750 mio. kroner. (Football Transfers)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER