Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Ny træner: Bayern tager fat i legendarisk spiller og træner

Bayern München har en helt særlig franskmand i kikkerten, når det kommer til at føre storholdet tilbage på sporet.

Hvad skal der ske i Bayern München til sommer?

Bundesliga-holdet leder efter en ny træner, efter de tidligere på sæsonen bekræftede, at Thomas Tuchel vil træde tilbage til sommer efter lidt over et år på posten. 

Bayern blev oprindeligt linket til Bayer Leverkusen-træner Xabi Alonso, men spanieren har bekræftet, at han vil blive på BayArena i mindst endnu en sæson, hvilket tvinger München-klubben til at se andre steder hen.

Bayern har siden vendt sig mod Frankrig og Real Madrid-helten Zinedine Zidane som en kandidat til at overtage Tuchels plads i næste sæson. Det skriver Marca. Bayern-repræsentanter har allerede taget kontakt til Zidanes agent for at finde ud af, om han er åben for at tage jobbet.

Zidane havde to perioder som Real Madrid-træner og vandt tre Champions League-titler samt to La Liga-titler med klubben. Han har dog været uden job siden 2021. I mellemtiden er han blevet sat i forbindelse med Juventus, hvor han vandt to Serie A-titler og nåede to Champions League-finaler som spiller.

Efter at være ude af kampen om Bundesliga-titlen og allerede elimineret fra DFB-Pokal i denne sæson, er Bayerns eneste håb om at gøre denne sæson til en succes gennem Champions League. De står over for Arsenal i anden kamp i deres kvartfinale i den kommende uge efter at have spillet 2-2 i første kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER