Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Der er flere interessante rygter i Chelsea-offensiven, og så er Arsenal i dialog med Everton om midtbaneprofil. Her følger onsdagens engelske rygter.

Chelsea er interesserede i RB Leipzigs 24-årige belgiske angrebsprofil Lois Openda. (Teamtalk)

Samtidigt har Chelsea kig på Crystal Palaces franske U21-landsholdskantspiller Michael Olise, og i den forbindelse kan London-storklubbens 23-årige ukrainske kantspiller Mykhailo Mudryk potentielt være på vej ud ad døren. (Football Insider)

Southampton har forespurgt West Ham på deres 31-årige engelske angriber Danny Ings, som potentielt kan blive genforenet med ”The Saints,” der er villige til at betale 52 millioner kroner for ham. (Mail)

Everton er blevet enige med Aston Villa om at hente deres 20-årige engelske midtbanespiller Tim Iroegbunam. (Football Insider)

Samtidigt tyder det på, at Everton mister deres belgiske profil Amadou Onana denne sommer. Arsenal er allerede i kontakt med klubben, som forlanger knap 439 millioner kroner for den 22-årige defensive midtbaneslider. (Mail)

Leicester er tæt på at hente den tidligere Chelsea- og Brighton-manager Graham Potter ind som ny manager. (Sun)

West Ham er opsatte på at hente Sunderlands 23-årige offensivprofil Jack Clarke denne sommer. (Football Insider)

Arsenal vil nu prioritere midtbaneforstærkninger til den kommende sæson, efter at de ikke lykkedes med at hente RB Leipzigs 21-årige slovenske angrebstalent Benjamin Sesko. (Athletic)

Sheffield United er i dialog med Nottingham Forest omkring en handel af deres 27-årige engelske forsvarsspiller Joe Worall. (Teamtalk) 

Birmingham er interesserede i Hull Citys 32-årige engelske målmand Ryan Allsop. (Birmingham Live)

Den 21-årige ivorianske kantspiller Amad Diallo ser ud til at blive i Manchester United, da han indgår i planerne hos klubbens manager Erik ten Hag. (Football Insider)

Arsenal har tilbudt deres 22-årige estiske målmand Karl Hein en ny aftale, hvor han er tiltænkt en rolle som klubbens tredjemålmand. (Caught Offside)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER