Stefan Tonim Nielsen

Engelske storklubber jager duo fra Ligue 1

Manchester United, Liverpool og Tottenham er blandt de klubber, der angiveligt skulle være ude efter en ung duo fra den franske klub, Lille.

Lille har et af de yngste hold i de europæiske topligaer. Flere af de unge spillere har derfor trukket blikke til sig fra agenter fra flere af de største klubber i England. Manchester United, Liverpool, Tottenham. Chelsea og West Ham er blandt de interesserede klubber.

Ifølge mediet, TEAMtalk, drejer det sig om Yoro, en kun 18-årige forsvarsspiller, der har startet i 12 ud af 14 kampe denne sæson. Derudover tiltrækker højrebacken, Santos, interesse fra flere af de store klubber. Den 21-årige portugiser har startet inde i 11 kampe i denne sæson udover at have optrådt for Portugals U23-landshold.

Netop de unge forsvarsspillere i klubben er specielt efterspurgte, da Lille har præsteret kun at lukke 11 mål ind denne sæson. En statistisk de deler med PSG.

Mediet kan rapportere om imponerende meldinger fra de engelske storklubbers talentspejdere. Santos spiller i øjeblikket under en kontrakt på fem år og er derfor en ret sikker profil i klubben. Til gengæld udløber Yoros aftale i slutningen af 2024/25-sæsonen.
 

Live - Sportsnyheder