Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Juventus har planer med en Serie A-profil, mens "Den Gamle Dame" trues i kapløbet om en lovende midtbanespiller.
Barcelona er tæt på at kunne forny Frenkie de Jongs kontrakt. Den 26-årige hollænder har ellers været et særdeles varmt navn på rygtebørsen i adskillige transfervinduer. (Fichajes)

Den argentinske angriber Lautaro Martínez forlod ikke Inter i sommerens transfervindue, selvom han havde flere tilbud, og nu virker det mest sandsynligt, at han forlænger sin kontrakt i Milano. (Football Italia)

Den tyske forsvarsveteran Jérôme Boateng ringede til Real Madrid-præsidenten Florentino Pérez og tilbød sig selv, da han i sommer havde haft kontraktudløb i Olympique Lyon. (Bild)

Juventus vil forsøge at købe Sassuolo-profilen Domenico Berardi i januar-transfervinduet, men kun hvis ”Den Gamle Dame” er i top fire og ikke er i nedrykningsfare. (La Gazzetta dello Sport)

Benfica og Porto er begge interesserede i River Plate-kantspilleren Pablo Solari. (Corriere dello Sport)

Den klubløse angriber Papu Gomez landede fredag i Milano, fordi han inden længe bliver præsenteret i Monza. (Sky Sports Italia)

Inter vil forsøge at slå Juventus i kapløbet om Monza-midtbanespilleren Andrea Colpani. (Calciomercato)

Paris Saint-Germain-ejeren Nasser Al-Khelaifi har understreget, at Kylian Mbappés fremtid ligger i den franske hovedstadsklub. (FourFourTwo)