Rasmus Arvad Christensen

Liverpool-kaptajn melder klart ud: Det her er vores Europa League-målsætning

Virgil van Dijk afslører, at klubben har ambitioner om at vinde Europa League-turneringen i denne sæson.
Sidste sæson blev en skuffende sæson for Liverpool, da klubben sluttede på 5. pladsen i Premier League, og dermed ikke formåede at kvalificere sig til Champions League i denne sæson.

Derfor må den engelske storklub tage til takke med en plads i Europa League-turneringen, og det er en turnering, som Liverpool har gode minder fra.

Sidste gang Liverpool var med i turneringen, endte klubben nemlig med at spille sig hele vejen til finalen, hvor Liverpool dog tabte 3-1 til Europa League-specialisterne fra Sevilla.

I denne sæson bliver klubben anset som én af favoritterne til at vinde turneringen, og denne favoritværdighed stemmer ifølge Liverpool-kaptajn, Virgil van Dijk, overens med klubbens målsætning for turneringen:

- Vi ønskede alle, inden sæsonen sluttede sidste år, at vi kvalificerede os til Champions League. Det var det, vi kæmpede for, men desværre fortjente vi det ikke.

- Det, som vi fortjente, var Europa League, så vi vil give den alt, hvad vi har. Vi vil forsøge at vinde turneringen, men det sker ikke fra den ene dag til den anden, så vi er nødt til at arbejde hårdt for at opnå det, og det starter mod LASK, siger Van Dijk på pressemødet i forbindelse med Liverpools kamp mod LASK.

Liverpool skal dog først forsøge at spille sig videre fra gruppespillet, hvor klubben skal møde føromtalte LASK fra Østrig, Royale Union Saint-Gilloise fra Belgien samt Toulouse fra Frankrig.

Englænderne starter deres Europa League-kampagne torsdag aften ude mod LASK.