Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens internationale rygter

Manchester United er aktive i både Tyskland og Spanien, UEFA planlægger nye regler for EM-værtsnationer, og så er der nyt omkring den klubløse målmand David de Geas situation. Her følger tirsdagens internationale rygter.
Manchester United er ved at forberede et bud på Bayern München-kantspilleren Serge Gnabry. United skulle være klar til at byde 449 millioner kroner for den 28-årige franskmand. (Fichajes)

Atletico Madrids 28-årige uruguayanske forsvarsspiller Jose Gimenez er desuden også eftertragtet af Manchester United. (FourFourTwo)

Den klubløse keeper David de Gea eftertragtes nu af Real Betis. Den 32-årige spaniers kontrakt udløb hos Manchester United ved udgangen af sommerens transfervindue. (Fichajes)

Den 23-årige franske forsvarsspiller Giulian Biancone skifter nu på en permanent aftale fra Nottingham Forest til den græske storklub Olympiakos. (The Athletic)

Den 20-årige uruguayanske midtbanespiller Fabricio Diaz skifter nu væk fra hjemlandet til fordel for Al Gharafa i Qatar. Den talentfulde midtbanespiller har ellers også været på blokken i klubber fra de store europæiske ligaer i form af Brighton og FC Barcelona. (Fabrizio Romano)

Den 29-årige tyske midtbanespiller Julian Draxler er skiftet til det qatarske mandskab Al Ahli SC. Tyskeren skifter fra Paris Saint-Germain, hvor han kom til i 2016. Opholdet i det franske blev dog aldrig så succesfuldt, som det var ventet ud fra Draxlers potentiale. (Fabrizio Romano)

UEFA er ved at arbejde på en plan, som vil medføre, at værtsnationer til fremtidige EM-slutrunder vil skulle spille kvalifikationskampe for at kunne deltage, og dermed ikke automatisk er kvalificerede, som det tidligere har været. Det tyder på, at kunne blive aktuelt til EM 2028. (Times)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER