Fodbold nyheder

Jagter forstærkning:
Real Madrid vil have fingrene i Chelsea-stjerne

Af Rasmus Arvad Christensen

Real Madrid er i fuld gang med at forberede sig til de fremtidige transfervinduer.
Article image
Den spanske storklub Real Madrid har fået en god start på sæsonen, da klubben indtil videre har gjort rent bord, og vundet de første fire kampe i sæsonen.


På trods af den gode sæsonstart, er Real Madrid angiveligt allerede i gang med at lægge planer for, hvordan klubben kan forstærke sig i de kommende transfervinduer.

Meldingerne har blandt andet været, at den spanske kongeklub skulle være interesseret i Bayern Münchens venstreback, Alphonso Davies, samt Paris Saint-Germains stjerneangriber, Kylian Mbappe. Nu skulle klubben angiveligt være interesseret i et nyt stort navn.

Ifølge det spanske sportsmedie, Diario AS, skulle Real Madrid have udset sig Chelsea-kaptajnen, Reece James, som en mulig forstærkning til højreback-positionen. På nuværende tidspunkt er Dani Carvajal førstevalget på positionen, men spanieren har haft svingende præstationer det seneste år, og derfor er Real Madrid interesseret i at forstærke sig på denne position.

Diario AS skriver yderligere, at Real Madrid ønsker at lave en aftale med Chelsea inden udgangen af sommerens transfervindue i 2025. Spørgsmålet er så bare, om Chelsea er interesseret i at sælge den 23-årige englænder.

Reece James, som inden denne sæson blev udnævnt til ny Chelsea-kaptajn, har kontrakt med London-klubben indtil 2028.


Mere om Reece James

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik