Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Rasmus Arvad Christensen

To engelske storklubber konkurrerer om at hente en West Ham-forsvarsspiller, mens en tidligere Superliga-stjerne ser ud til at skifte til Tyrkiet. Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Liverpool-træner, Jürgen Klopp, er angiveligt interesseret i hente West Hams forsvarsspiller, Nayef Aguerd, til klubben næste sommer. Han vil dog få konkurrence fra Manchester City, som også meldes interesseret i den 27-årige marokkaner. (Sun)


Manchester United-træner, Erik ten Hag, skal mandag tale med Jadon Sancho for første gang, siden hollænderen beskyldte den 23-årige englænder for ikke at yde nok i forhold til at gøre sig fortjent til en plads i startopstillingen. (Telegraph)

Aston Villa er ivrige efter at skrive kontrakt med den spanske angriber, Alex Baena, som på nuværende tidspunkt spiller i Unai Emerys gamle klub, Villarreal. (Fichajes)

Den portugisiske midtbanespiller, Joao Palhinha, har fortalt Fulham, at han ønsker at forlade klubben til fordel for Bayern München til januar, efter et sommerskifte kollapsede til allersidst. (Teamtalk)

Den tidligere FC Midtjylland-spiller og nuværende Southampton-angriber, Paul Onuachu, er ankommet til Tyrkiet for at gennemføre et skifte til Trabzonspor. Angriberen skifter til den tyrkiske klub på en lejeaftale. (Daily Echo)

Den italienske klub, Inter, afviste henvendelser fra Chelsea, Liverpool og Newcastle i forhold til at hente klubbens italienske midtbanespiller, Nicolo Barella, denne sommer. Den 26-årige Barella kan dog være tilgængelig for omkring 670 millioner kroner næste år. (Caught Offside)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik