Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Saudi-Arabien presser fortsat på for at få Liverpool til at slippe Mohammed Salah, Chelsea overvejer at hente Brentford-angriber til januar, og Manchester United håber at sælge ud af overskudslageret. Her følger dagens engelske rygter.
En delegation fra Saudi-Arabien er i England for at gøre et sidste forsøg på at købe Mohammed Salah inden torsdag. De forsøger at overbevise Liverpool om at sælge deres egyptiske angrebsstjerne for 1,7 milliarder kroner, og de tror på, at Salah gerne vil til Al-Ittihad. (Mail)

Manchester United-forsvarslegenden Rio Ferdinand har udtalt, at han tror Jadon Sancho bliver frosset ud hos United i denne sæson, hvis ikke den 23-årige englænder da finder en flugtrute til Saudi-Arabien. (Telegraph)

Chelsea overvejer at gå efter den 27-årige Brentford-angriber Ivan Toney, når transfervinduet åbner til januar. Toney afsoner i øjeblikket en længere karantæne som følge af hans brud på det engelske fodboldforbunds regler vedrørende betting. (Evening Standard)

West Ham forventes at tilbyde den klubløse 30-årige midtbanespiller Jesse Lingard et kortsigtet kontrakttilbud i løbet af landsholdspausen. (Mail)

Manchester United prøver stadig på at sælge ud af deres reserver. Det drejer sig om den 29-årige forsvarsspiller Eric Bailly samt 26-årige midtbanespiller Donny van de Beek, og United kunne overveje at sælge til det saudiarabiske, hvor vinduet lukker på torsdag. (Sun)

Tottenham-målmanden Hugo Lloris ser ud til at blive i klubben mindst indtil januar, selvom den 36-årige franskmand har mistet sin plads som førstekeeper. Lloris har desuden afvist en række klubtilbud denne sommer. (Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER