Fodbold nyheder

PSG-stjerne enig med klubben:
Nyt stort navn på vej til saudiarabisk klub

Af Rasmus Arvad Christensen

Saudiarabiske Al-Ahli har allerede hentet flere store topnavne til klubben, og nu meldes klubben tæt på at hente en ny stor spiller.
Article image
Marco Verratti, der i en årrække har været en dominerende faktor på Paris Saint-Germains midtbane, ser ud til at være fortid i den franske hovedstadsklub.


Den 30-årige italiener har ikke været en del af Paris Saint-Germains trup de første to kampe af sæsonen, og Luis Enrique skulle angiveligt have fortalt italieneren, at han ikke er en del af klubbens fremtidsplaner. Derfor virker et skifte mere og mere sandsynligt.

Den franske avis, L’Equipe, skriver at den saudiarabiske klub, Al-Ahli, er blevet enige med Verratti om et skifte, og håber at blive enige med den franske storklub om et skifte så hurtigt som muligt. Det vides endnu ikke, hvor meget den saudiarabiske klub vil byde for Verratti.

Al-Ahli har tidligere i dette transfervindue hentet store navne som Roberto Firmino, Riyad Mahrez, Edouard Mendy og Allan Saint-Maximin, og vil nu altså også tilføje Marco Verratti til klubben.

Verratti har i alt spillet 416 kampe for Paris Saint-Germain, hvor det er blevet til 11 mål samt 61 oplæg.


Mere om Marco Verratti

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik