Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Vildt: Neymar nærmer sig overraskende retur til Barcelona!

Sommerens transfervindue bliver ved med at bringe vilde handler med sig.
Der sker i øjeblikket store ændringer i den franske mesterklub Paris Saint-Germain. Hen over de seneste uger er der blevet skrevet utrolig meget om den franske stjerne Kylian Mbappé, og nu er der også stor usikkerhed om Neymars fremtid i Frankrig.

Ifølge transferjournalisten Gerard Romero, så har Neymar tilbudt sig selv til Barcelona flere gange denne sommer. Neymar kom tidligere på året i unåde hos klubben og fansene, og siden har der været spekuleret en del i, om den brasilianske stjerne har nogen fremtid i kærlighedsbyen.

Romero skriver yderligere, at Barcelonas præsident, Joan Laporta, meget gerne ser den 31-årige stjerne vende retur til Barcelona, som han repræsenterede fra sommeren 2013 til sommeren 2017. Neymar skulle endda være villig til at gå ned i løn, for at kunne gøre skiftet til en realitet.

Ifølge mediet ESPN, så er det slet ikke udelukket, at Neymar kan trække Barcelona-trøjen over hovedet igen. Mediet mener faktisk, at det er mere realistisk, at Neymar ender i Barcelona end Manchester City-stjernen Bernardo Silva, som ellers har været kraftigt rygtet til den catalanske fodboldklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER