Fodbold nyheder

Liverpool vinder kampen om kæmpe talent

Af Daniel Ehmsen

Mens mange Liverpool-fans går og venter på forstærkninger til førsteholdet, så er klubben tæt på at have sikret sig til fremtiden.
Article image
Det er formentlig ikke de helt unge spillere, som tiltrækker sig den store opmærksomhed i fanbasen, når et transfervindue er i gang, men ikke desto mindre, så er det noget som klubberne rundt omkring i Europa arbejder benhårdt på.


Et af de store talenter, som der har været stor kamp om, er den blot 16-årige engelske midtbanespiller Trey Nyoni fra Leicester. Flere store engelske klubber har været ude efter Nyoni, men ifølge The Secret Scout, så har Liverpool vundet kampen og han vil for den kommende sæson kunne trække den røde Liverpool-trøje over hovedet.

The Secret Scout melder ydermere, at Leicester var desperate for at beholde Trey Nyoni, da han ses for at være en af de absolut bedste engelske spillere på hans alder. Det er blandt andet blevet belønnet i Leicester med, at han allerede har fået debut for U21-holdet. På trods af Nyonis unge alder, så har planen også været, at han i løbet af den kommende sæson skulle deltage i nogle af førsteholdets træninger, men det bliver ikke tilfældet nu hvor han har valgt at skifte til Liverpool.


Mere om Trey Nyoni

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik