Fodbold nyheder

Medier:
Barcelona-stjerne skifter til en af verdens bedste klubber

Af Daniel Ehmsen

Et stort skifte mellem to af verdens største klubber er under opsejling.
Article image
Mange Barcelona-fans må sidde og bide sig i neglene, da en af holdets store stjerner er tæt på at forlade klubben for et meget lavt beløb. Det er franskmanden Ousmane Dembélé, der ifølge flere kilder, herunder RMC Sport, Foot Mercato og Fabrizio Romano, har sagt ja til at skifte den store spanske klub ud med de franske mestre fra Paris Saint-Germain.


Ifølge selvsamme kilder, så har Dembélé en frikøbsklausul på 50 millioner euro - svarende til 372,5 millioner kroner. Den vil PSG angiveligt indløse, og dermed er det op til den 26-årige kantspiller, om han vil tørne ud for Barcelona eller PSG i næste sæson. PSG skal dog skynde sig at få handlen i hus, da frikøbsklausulen kun er gældende til og med i dag. Herefter vil den stige til 100 millioner euro - svarende til 745 millioner kroner.

Selvom den nuværende frikøbsklausul er på 50 millioner euro, så får Barcelona langt fra alle pengene selv. Det er nemlig sådan, at Barcelona kun får halvdelen af beløbet, og halvdelen tilfalder Dembélé selv. Sådan skriver det franske medie L’Équipe.

Barcelona-træner Xavi har tidligere udtalt, at Dembélé virker meget glad i Barcelona, men når der er en frikøbsklausul som denne, så er der ikke noget klubben kan gøre, så er det udelukkende op til spilleren at vise, at Barcelona er det sted han gerne vil være.


Mere om Ousmane Dembélé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik