Michael Ehrhorn

Neymar i familiekaos: Du nægter at være en mand

Neymar har været inde i en turbulent periode, hvor hans privatliv har været fremme i lyset. Nu bliver der så hældt endnu mere benzin på bålet.
Brasilianske Neymar er en mand, der bestemt ikke går udenom problemer. Han havner jævnligt i vanskeligheder, og senest kom det frem, at stjernespilleren har været sin gravide kæreste, Bruna Biancardi, utro.

Det fik Neymar til at komme ud med en undskyldning på Instagram, og det troede han måske ville lægge en dæmper på det hele. Det er dog bestemt ikke tilfældet.

Neymarks bedre halvdels søster er nemlig ude med omfattende kritik, og hun vil gerne have, at hele verden får det at se. Bianca Biancardi, som søsteren hedder, har på en række ’Instragram-stories’ sendt hårde stik i Neymars retning:

"Du griner af situationen i stedet for at føle skam og forlegenhed. Du griner på sociale medier og udstiller min søster igen. Du er en mand, der nægter at være en mand, der nægter at modnes og tage skylden for det, du gør. Hvad er meningen med at bede om tilgivelse til familien ved babyshoweret og stadig opføre sig som et barn," skriver hun.