Fodbold nyheder

Pique:
Vi har alle forladt klubben, de kan stadig ikke hente nye spillere

Af Kent Christensen

Den 36-årige spanier, Gerard Pique, er forundret over, at hans tidligere hjerteklub, FC Barcelona, stadig ikke kan hente spillere.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona ligner efterhånden et hold, der er ved at få styr på tingene rent sportsligt. De har vundet det spanske mesterskab efter fire års tørke - og de vandt i samme sæson den spanske supercup, hvor de i finalen vandt over ærkerivalen, Real Madrid. Det eneste beklagelige har været præstationerne i de euroæiske turneringer, hvor de røg ud med det samme.


Den store sportslige succes på banen kan i høj grad tilskrives de store økonomiske satsninger fra sidste sommers transfervindue, hvor klubben havde travlt og var hårdt presset på budgettet. Nu er spørgsmålet så, om de kan agere på samme måde i det kommende transfervindue.

Den helt store nyhed er, at klubben vil forsøge at hente deres helt egen klublegende, Lionel Messi, tilbage til klubben. I dag kom nyheden, der gjorde den drøm en anelse lettere. LaLiga har godkendt FC Barcelonas økonomiske plan for de næste to sæsoner.

Noget tyder dog på, at transferen alligevel ikke er millimeter væk. Tre af de helt store løntunge veteranspillere i klubben har i løbet af sæsonen forladt klubben - også for at skabe plads i budgettet. En af dem er Gerard Pique, der i et interview med spansk TV undrer sig over, hvorfor Barca stadig ikke har råd til nye transfers:

- Gad vide hvem, der skal forlade klubben nu. De sagde, at vi var ansvarlige for vores løn. (Pique, Busquets og Alba). Nu har vi alle forladt klubben, og de kan stadig ikke hente nye spillere.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik