Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Di Maria siger farvel til Juventus

Den 35-årige argentinske verdensmester, Angel Di Maria, har i dag sagt farvel til den italienske storklub, Juventus.
Juventus har ikke haft nogen særligt flot sæson i år, da de endte med en skuffende syvende plads i Serie A - det kan selvfølgelig også have noget at gøre med de 15 point, som de fik frataget tidligere på sæsonen grundet økonomiske uoverensstemmelser.

Det er heller ikke blevet til noget trofæ i den ellers normalt meget succesrige italienske storklub. Og med flere profiler på holdet, kan man godt forvente mere, end hvad de har præsteret. En af de profiler, de har haft, er Angel Di Maria, som de i dag har sagt farvel til klubben.

Den 35-årige argentinske verdensmester nåede i alt at spille 40 kampe og score otte mål for klubben. Han kom til klubben sidste sæson efter en længere periode i Paris Saint-Germain, og manger spår ham en fremtid i den saudiarabiske liga, hvor han formentlig vil ende karrieren. I et oplas på instagram skriver han følgende:

- Jeg siger farvel med ro i sindet, fordi jeg har givet alt for at hjælpe klubben med fortsat at vinde titler, men det var ikke muligt. Jeg rejser herfra med den bitre smag af, at det ikke lykkedes, men også med glæden over at have fået mange nye venner i et fantastisk omklædningsrum.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER