Fodbold nyheder

Medie:
Højlund nærmer sig skifte til PL-storklub

Af Tobias Bundgaard Christensen

Christian Eriksen kan måske se frem til dansk selskab i Manchester United.
Article image
I den seneste tid har flere angribere været rygtet til Manchester United. Her er Randal Kolo Muani og Harry Kane de mest fremtrædende, mens danske Rasmus Højlund har været mere i baggrunden. Nu tyder det dog på, at Rasmus Højlund ikke længere blot er et rygte.


Ifølge The Athletic har Manchester United været i dialog med Rasmus Højlund og Randal Kolo Muani. Ifølge mediet er det mest sandsynligt, at Rasmus Højlund skifter til Manchester United af de to. Eintracht Frankfurt kræver nemlig omkring 600 millioner kroner for Randal Kolo Muani, og det er angiveligt over grænsen for Manchester United.

I møderne mellem Manchester United og Atalanta er det kommet frem, at Atalanta er åbne overfor et salg af Rasmus Højlund. Salget kommer dog til at afhænge meget af Harry Kanes fremtid. Det forlyder nemlig, at han også er meget tæt på et skifte til Manchester United. Englænderen er nemlig Erik ten Hags foretrukne kandidat, men hvis den handel går i vasken, er det ikke usandsynligt, at Christian Eriksen får en dansk holdkammerat til Old Trafford.


Mere om Rasmus Winther Højlund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik