Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Ronaldo vil væk fra Al Nassr

Ifølge Sky Sports, så er Cristiano Ronaldo så utilfreds med sit ophold i Saudi Arabien, at portugiseren nu vil væk fra sin klub Al Nassr.
Cristiano Ronaldo vil gerne væk fra Al Nassr, og det er på trods af, at han for under et halvt år siden skrev under på en toårig kontrakt, der sikrer ham en svimlende årsløn på omkring 1,5 milliarder danske kroner.

Men opholdet i den mellemøstlige storklub har ikke været alt det den femdobbelte Ballon D´or vinder drømte om, og nu skal den tidligere Real Madrid og Manchester United-spiller altså angiveligt igen på jagt efter en ny klub.

Men måske skal Cristiano Ronaldo slet ikke spille i sin næste klub. Hvis man skal tro rygterne fra de spanske medier, så har Real Madrid angiveligt tilbudt portugiseren en plads i klubben, men ikke som spiller, for der skulle nemlig være tale om en ambassadørpost.

Om Cristiano Ronaldo overvejer at stoppe karrieren vides ikke, men det virker dog meget usandsynligt, at han igen skulle komme på kontrakt som spiller i en af de europæiske topklubber.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER