Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Ansu Fatis far: Jeg vil have min søn væk fra Barça

Ansu Fati er FC Barcelonas nye 10’er siden Messi forlod i 2021 – det kniber dog med spilletid for den unge arvtager.
FC Barcelona har spillet en forrygende sæson hidtil, hvor de ligger øverst i LaLiga med hele 12 point ned til Real Madrid på andenpladsen – derudover har de allerede vundet årets første titel, supercuppen, og hvis alt går efter planen, så er de også i Copa del Rey-finalen i næste uge, hvor de møder ærkerivalen, Real Madrid på Camp nou i et opgør, hvor de er foran 0-1.

Selvom præstationerne i det hjemlige turneringer har været upåklagelige, så har det set sort ud i de europæiske, hvor de i denne sæson allerede røg ud i gruppespillet af Champions League – ligesom sidste år. Deres europæiske eventyr endte også ret hurtigt, da de i første knockoutfase røg ud til Manchester United i Europa League.

Det har været en vild sæson for FC Barcelona – på godt og ondt. Økonomien har været hårdt presset, men de kæmpe satser har da til en vis grad flasket sig rent sportsligt. Man kan altså takke mange af de nye ansigter fra sommerens transfervindue for at have bidraget stærkt til de sportslige præstationer – såsom Robert Lewandowski, der altså har stjålet al angriber-opmærksomheden fra klubbens nye 10’er, Ansu Fati.

Den 20-årige spanier har fået sparsommelig spilletid, og når han har fået chancen, så har han ikke været noget nært en toneangivende spiller, som man ville kræve af en Lionel Messi-arvtager. På trods af de sløve takter, så er Ansu Fatis far, Bori Fati, dog overbevist om, at han fortjener mere, end han får i klubben i øjeblikket. Det giver faren udtryk for i et kontroversielt interview med den spanske radiokanal, Cadena Copes:

- Hvis det var op til mig, ville jeg tage ham fra Barça, men han vil fortsætte i Barça. Jeg er vred som far, og det der generer mig er, at Ansu spiller så få minutter. Vi taler om Barças ’10’.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER