Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Maguire: Jeg får stadigvæk mine minutter

Harry Maguire kæmper videre i konkurrencen om spilletid i Manchester Uniteds centrale forsvar.
Harry Maguire, som rygtes væk fra Manchester United forud for sommerens transfervindue, startede inde for kun femte gang i Premier League-sæsonen, da ”The Red Devils” søndag besejrede Leeds 2-0. Her spillede Manchester United-anføreren sammen med Luke Shaw i det centrale forsvar.

Det var Maguires første startplads på udebane, siden Brentford besejrede Manchester United 4-0 tilbage i august måned, og det var ikke ligefrem et lovende comeback til startopstillingen for Maguire, som især så ud til at have det svært, når han havde bolden ved sine fødder.

Selvom rampelyset har været sparsomt på Maguire i denne sæson, hvor han jævnligt er blevet kritiseret, slår Manchester United-anføreren fast, at det vigtigste for ham er Manchester Uniteds succes, mens konkurrencen om spilletiden i Manchester United-forsvaret er hård.

- Som jeg tidligere har sagt, handler det ikke om mig. Det handler om, at holdet og klubben skal være succesfuld, udtaler Harry Maguire ifølge Manchester Evening News.

- Selvfølgelig ønsker jeg at være en stor del af det, og jeg spiller stadigvæk min del – når jeg kommer ind i kampene. Jeg tror, at jeg er startet inde i fire kampe siden VM-slutrunden, så jeg får stadigvæk mine minutter.

- Enhver fodboldspiller ønsker selvfølgelig at starte inde i kampene, og det er skuffende når man ikke starter inde. Det eneste, man kan gøre, er at træne godt og være sikker på, at man er klar, når chancen kommer.

- Der er mange spillere i truppen, som heller ikke spiller i øjeblikket.

- Jeg føler, at vi har fire midtstoppere på internationalt niveau, og der vil altid være to, som er ulykkelige. Sådan er det, men jeg vil fortsætte med at kæmpe, fortsætte med at arbejde hårdt, så jeg er sikker på at være klar, når jeg bliver udtaget.

Maguires næste chance for en startplads er torsdagens 1/16-finale i Europa League, hvor ”The Red Devils” i første omgang drager til Barcelona, inden Manchester United i den kommende weekend skal op imod Leicester City, hvor Maguire slog sine folder fra 2017 til 2019.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER