Fodbold nyheder

Endnu en skade i Liverpool-truppen

Af Jannich Jønch

Liverpool har i store dele af sæsonen været plaget af mange skader i truppen og nu meldes der om endnu en.
Article image
Liverpools forsvarsspiller, Ibrahima Konate, er angiveligt blevet ramt af en baglårsskade efter søndagens 1-2-nederlag til Brighton i FA Cuppen, det melder BBC Sport og det forlyder også, at skaden kommer til at holde ham ude i omkring tre uger. I de tre uger skal man blandt andet spille et Merseyside-derby mod bysbørnene fra Everton og ude mod Newcastle, som har vist sig at drille mange af de andre storklubber.


Skaden til Konate falder ikke på et godt tidspunkt for Liverpool, da man allerede mangler Virgil van Dijk i midterforsvaret, der har siddet ude siden starten af januar også med baglårsproblemer. Desuden sidder andre store spillere som Luis Diaz, Roberto Firmino og Diogo Jota også ude med skader.

Hvis Liverpool er meget uheldige, risikerer man også, at Konate er ude, når klubben tager hul på ottendedelsfinalerne i Champions League mod Real Madrid den 21 februar bare tre dage efter opgøret mod Newcastle.

Mediet melder også, at situationen kan ødelægge et potentielt skifte for Nat Phillips, der er blevet rygtet til den tyrkiske klub Galatasaray.

Mere om Ibrahima Konaté

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik