Jannich Jønch

Zohore vender hjem til Superligaen

Det er ikke blevet til mange kampe for Kenneth Zohore i de sidste par sæsoner og derfor er klub og spiller blevet enig om at gå hver til sit.
Den danske angriber, Kenneth Zohore, der tidligere har spillet for blandt andet FC København, Brøndby, OB, Cardiff og Millwall, vender nu hjem til den danske Superliga og OB, det melder B.T. og deres meget anderkendte transferjournalist, Farzam Abolhosseini. Efterfølgende har hans nu forhenværende klub, West Bromwich Albion, selv bekræftet det på klubbens hjemmeside.

I 2019 meldte samme medie, at han blev hentet for hele 66 millioner kroner og, at West Bromwich Albion skrev en kontrakt med danskeren frem til sommeren 2023. Over de sidste par år har Zohore ikke fået mange minutter på banen og har været meget plaget af skader, derfor er man blevet enige om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid.

- Albion har ophævet kontrakten med Kenneth Zohore efter gensidig aftale, skriver klubben på sin hjemmeside.

Zohore er noteret for 23 kampe og fem scoringer for West Bromwich Albion siden sit skifte i sommeren 2019. Han spillede et år for fynboerne fra 2015 til 2016 og scorede ti mål i 28 kampe, inden han drog ud i Europa. Kenneth Zohore fylder desuden 29 år her på transfervinduets sidste dag, tirsdag.