Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Transfervinduet lakker imod enden. Få den seneste udvikling her hvor du blandt andet kan høre om Felix, Lindelöf, Keylor Navas og Bellerin.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona holder øje med udviklingen hos den portugisiske angriber Joao Felix, som i øjeblikket er udlejet til Chelsea fra Atletico Madrid. (Sport)


Inter har forsvarsspilleren Victor Lindelöf fra Manchester United i kikkerten. Milano-mandskabet har udset sig den 28-årige svensker som en mulig erstatning for Milan Skriniar, der er rygtet til Paris Saint-Germain. (Fabrizio Romano)

Galatasaray står forrest i køen i forhold til at hente Nathaniel Phillips fra Liverpool. Den 25-årige forsvarsspiller har ikke fået mange minutter hos Merseyside-mandskabet, og har en værdi på omkring 85 millioner kroner. (Athletic)

Paris Saint-Germains erfarne målmand Keylor Navas kan måske snart være fortid i klubben. Nottingham Forest er i meget fremskreden dialog med den 36-årige costaricaner. (Football Insider)

Sporting Lissabon er tæt på at lukke en låneaftale med FC Barcelona omkring deres højreback Hector Bellerin. Den 27-årige spanier har mest gjort sig som reserve hos catalanerne, men nu kan han måske komme til at erstatte Pedro Porro, som er tæt på at skifte til Tottenham. (Athletic)

FC Barcelona har haft kig på den spanske forsvarsspiller Arnau Martinez fra Girona, men nu har Manchester City også meldt sig på banen, og storklubberne kæmper således om den blot 19-årige U21-landsholdsspiller. (Mundo Deportivo)

Sevilla har intensiveret forhandlingerne med den spanske midtbanespiller Bryan Gil. Den kriseramte spanske storklub arbejder på en låneaftale med Tottenham, der vil bringe 21-årige Gil til hjemlandet. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik