Fodbold nyheder

Ronaldo inviterer gamle venner til Al-Nassr

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo har inviteret en kvartet af Manchester United-spillere til Saudi-Arabien for at se Al-Nassr spille.
Article image
Det var en mildt sagt turbulent afsked, Cristiano Ronaldo fik med Manchester United, og afskeden var tilsyneladende så turbulent, at den portugisiske superstjerne ikke fik mulighed for at sige farvel til sine venner og kollegaer på Old Trafford, inden han til syvende og sidst gjorde sit indtog i saudiarabiske Al-Nassr.


Han har efter sigende vedligeholdt kontakten med de fire holdkammerater, han havde det tætteste forhold til hos ”The Red Devils”, og nu har Ronaldo ifølge The Sun inviteret Harry Maguire, Bruno Fernandes, Casemiro og Raphaël Varane til Saudi-Arabien for at se fodbold.

Hvis det ikke er muligt for Manchester United-kvartetten at komme til Saudi-Arabien for at se fodbold, så er kvartetten inviteret til Lissabon i Portugal, hvor Ronaldo er godt i gang med at bygge et stort palæ.

En kilde i Manchester United har gjort det klart over for den engelske presse, at der stadigvæk er en håndfuld fyre i Manchester United, som kun har respekt til overs for ”Ronny”, der meldte sig ud af Manchester Uniteds WhatsApp-gruppe, men stadigvæk har holdt kontakten med Manchester United-kvartetten.

Ronaldo, som fredag trækker Al-Nassr-trøjen over hovedet og tørner sammen med Al-Fateh, arrangerede efter sigende, at alle hans luksusbiler blev flyttet fra det nordlige England til den portugisiske hovedstad, mens de næste punkter på dagsordenen for Manchester United-kvartetten er en Carabao Cup-kamp mod Nottingham Forest i midtugen og Crystal Palace og herefter Leeds United i Premier League.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Al Nassr

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik